tag:blogger.com,1999:blog-5663171482387354189.post7672725411664157138..comments2017-05-08T13:31:30.339+02:00Comments on Elises Bakery: Sweet :*Elisehttp://www.blogger.com/profile/02315642059349735372noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5663171482387354189.post-40070375686068639722011-10-16T20:05:47.066+02:002011-10-16T20:05:47.066+02:00Hei :)
disse kan fint brukes uten sp..
De blir vel...Hei :)<br />disse kan fint brukes uten sp..<br />De blir veldig fine og høye, uten å "dette" ned imidten. <br />Sp er foresten noe du bruker slik at eggene skal få mer struktur. Røra blir med smidig!<br />Du finner spnge stabilisator på fks. traktøren :)<br /><br />Lykke til med bakingen :-DElisehttps://www.blogger.com/profile/02315642059349735372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5663171482387354189.post-4393951758546495152011-10-16T15:46:47.361+02:002011-10-16T15:46:47.361+02:00Mmm, disse så gode ut, men kan de lages uten spong...Mmm, disse så gode ut, men kan de lages uten sponge stabilisator? Vet ikke engang hva det er jeg;))<br /><br />Skal lage en hel haug slike til et arrangement i helgen;)<br /><br />Liker bloggen din veldig godt ♥<br /><br />Klem LineAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00855774707886290679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5663171482387354189.post-56060362870832224062011-10-16T08:46:18.792+02:002011-10-16T08:46:18.792+02:00disse var veldig gode :-)disse var veldig gode :-)Anonymousnoreply@blogger.com