onsdag 20. juli 2011

Lemon Cupcake with Chocolate


White Lemon cupcakes
27stk;
6 egghviter
320 g melk
1ts salt
5ts bakepulver
2ss maizena
2-3ts vaniljesukker
400g sukker
230g smør
Skallet fra en sitron

Begynn med å sikte alt det tørr i en mikserboller sammen med sukker og salt.
Rør til det er blandet.
Ha i smøret, miks dette til det er rørt inn og deigen er smuldrete.

Ha så i 7-8ss av melken i eggehviten for å så vispe dette lett.
Hell melken i mikserbollen litt og litt...
Tilsett nå eggehviteblandingen i 2 omganger til du får en luftig og fin røre.
Til slutt har du skallet fra sitronen


 Inn i ovnen på 180 grader i 18-19 min.

Sjokolade Frosting

400g smør
6-7 dl melis
200g sjokolade

Kjør alt sammen i en kjøkkenmaskin til du får en glatt og fin røre.
Så er det bare til å bruke en tipp og sprøyte en rose, for å så pynte med ha en ønsker.





Så nå er det bare å bake cupcakes.

Elise








Ingen kommentarer: