![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqPVin9lW5AN3NlBF3hZEBhZsFGb4HnynW0pX9V4R5qn1XIi8GW7O3xryhlxzVx_IennedfdsZ1OXrshwREXCj_9O1XDeU-rEAPkYcseN_QTQBqHNSjuCrlhqDg_SEScB4U5rjHDU21KY/s400/IMG_9904.jpg)
Lenge siden jeg
har lagt ut oppskrift nå,
Så her er enda en cupcakes
oppskrift til dere !
Ingredienser(12-13stk):
2 Egg
130g Sukker
145g smør
1,3dl Melk
200g Hvetemel
2ts Bakepulver
1ts Vaniljesukker
2-3ss Kakao
100g Sjokoladeknapper
Begynn med å smelte smør. Ha i melk og avkjøl.
Visp egg og sukker til eggedosis.
Her kan du bruke 1 ts SP, men det er absoulutt ikke
nødvendig;
Ha i ønsket mengde kakao:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjsUEta8ZOgKPjbcMIcPI-0ZpEdAx8FhyphenhyphenLUkqLlmGhHiXzocyGd5Z2lnTOKTN6qM-yFgMtOxtJgo1PzIRUE3UJXPR0Fgt_IFCHs9aUaA-YQxBDD74zbuJYyivFNEp_Tu2srvgzVYsJkvc/s320/IMG_9793.jpg)
Ha i smør/melk i eggedosisen.
Nå er røra veldig flytende.
Ha i det tørre og da skal røra være passelig :)
Vend til slutt i knappene. Disse må du vende i litt
hvetemel først, slik at de ikke synker til bunn.
Fyll i former. Jeg foretrekker dem på bilde.
Når jeg skal fylle i røre bruker jeg en iskremskje.
Ca 3/4 fulle. Denne gangen hadde jeg litt for mye røre i.
Husk litt for lite er bedre en litt for mye :-)
Stek på 180 grader i ca 15 minutter.
For å sjekke = Stikk en tannpirker ned i cupcaken.
Er den tørr, er den ferdig.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilt0g9FB8_G6Ppcgu0pqGFQ8sv_re1vNQTRvDOQ1_iYyqbyobgDpFAa-AR95mvrOtUar84ZM_DPcKKBjFWhQ1VR29PapfJMAmTbl9s8nShvQ8_hYla1rE4DgGVZCjHGdjVAWNJjKKK8JE/s320/IMG_9812.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi609xN9wZTBaVoFXbI1UFtA6eoanqtRnoTu-wYh3g5kAjpfTIICLlU6jTSmbrpAypRcVjT6tEdjGLQntUricvnmE7UHo4g7rdbhclr1uErLXd_Z4fA-vVhGzQ0hELFHKuaS1xK9WiHUgs/s320/IMG_9823.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCH8XvINzh9PhTfV0grp6loIKAYmHOPtHwxN6diQCY-9x0txYPJlSahs2Pzsyu2ChG3yIULaS4XaUwd8bO68cSs28-5dbDBO1yqy8TIQYqS3cKmodDsktjbE4LDjvh43BsyVtirb110x8/s320/IMG_9825.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLHwpeVwsv8LJ7GMTYXURfOEY1GRFv4Nn19-qoOOvVQ7crBX0HulEdRm1u7vbH2JG6c7-X6RjqEnOHbZE7qWEdS2pnqE-WjCOO-m0c6kSFJGhIE9oBTQelJ21GV0ngJDKZrqEHwpJS2fU/s320/IMG_9827.jpg)
Frosting:
Sjokolade, smeltet
Smør, mykt
Melis
Visp alt godt sammen til du får en fluffy krem.
jeg har ikke eksakte mål her, men ca:
200g sjokolade, Halv pakke melis, 300-400g smør.
Ha i en sprøytepose med tipp og sprøyt i vei:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhryR9RTsShTOEQCvKCx1KYXoBRN-Se39Im-hmZUmT-jge3-X6p0031ixbEaQtXfM9Ek9Gvld_RGbjKdn2W3GTwJAH2XF2PSZlsQYXnqDmQFnNmiHsXY3AQsy-Dk5k5BlS536ir3aA8JFA/s200/IMG_9838.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0ZsdLESvd_0Ty8d7HxqKSCdcV11Hs6cs0OQsPZzASihgxA6IhKrbHN2ihLXfiqPKQPxByULaQc8LJswAY_ROdlGD3STXXl7IDUoztxwEJ2bB0amkHnpndBvX1-WqbctSMpZ0BGrWMn-E/s400/IMG_9884.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWLrRWLrpFyGipmcxQKkeJm5GFooGF-XFZM7X7jbAfO5j6w3fEw7uofDb8-fyLxZC_RF5a3lVjoUfVrQRMn0XsUBQFRfgkePP1oeSPU79PGQV5Ej6bpgSsK2ahqR9LrX-DhQGCCX8OBqI/s320/IMG_9882.jpg)
Klem
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheHQ_lllpNG2l9bPsd0L8F5a0wbpP8DuZlzxG7MBmFy8w068AYbFNVG1j0WzMxTdUXCePJV9dLayGP07mjFM92dVOkTBXrN-nCwaP9c1ytfygGapTaU-IymrLkAPtOIWwi4UL0OiE28is/s200/IMG_9914.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhExjXS3XPc1hlDyx58JFUCjFteX4_kMDwE4sJFMLXxA1rZkWRX6zdQbATBMlvxTO2iFyHrVAh2XgogRcWmU811w0r23xWB7IVgG6N1XzMo78R1J6gqpzRxlytIWHJEKBT6fmZPx2q5fug/s200/IMG_9916.jpg)
2 kommentarer:
Woow så fine!:)
Dette ser så syykt omnomnom ut! Eg ska prøva :3
Legg inn en kommentar