lørdag 16. juni 2012

Verdens Beste Bløtkake

Bløtkake er som
oftes servert i
bursdager og lignende.
Her er en enkel oppskrift.

Ingredienser;

4 Store Egg/5 Små Egg
1 1/2 dl Sukker
1 1/2 dl Hvetemel
1 dl Potetmel
1 ts Bakepulver

Pisk egg og sukker til luftig
eggedosis.
Bland alt det tørre godt sammen
og sikt det inn i eggedosisen.
Vend dette forsiktig inn.
Ha røra i en smurt springform(24cm diameter)
Inn i kald ovn. Nederste rille.
160 grader i ca 30-35 minutter.
Kaken er ferdig når den slipper kanten


Pisk kremfløte og bland inn tinte jordbær,
Ca 5 dl kremfløte og 400 gram jordbær
Søet som er igjen fra jordbærene bruker du til å dynke med;


Pisk enda 5dl

kremfløte.
Bre et tynt lag
rundt kaken og
ha resten i en
sprøytepose.
Sprøyt små
"dotter" ;
Pynt med jordbær;




Klem Elise

Ingen kommentarer: