Idag kommer oppskift på middags/lunsj horn.
Hornene er fylt med ost og skinke og passer til mange annledninger..
Enkelt og godt !
Det er kun vanlig rundstykke deig med fyll..
Horn (ca 16stk);
5dl vann/melk
1pk gjær
2-3ss olje/smør
1ts salt
800-900g hvetemel
Rør ut gjæren i den lunka væsken..
Ha i hvetemel og salt, kna godt.
Sett til heving i ca 30 minutter
Gjør klar fyll imens.
Jeg brukte raspet ost + skinke i biter denne gangen,
men her kan du bruke akkuratt det du vil !
Fks;
Kjøttdeig, Karbonadedeig eller kylling..
Når deigen er ferdig hevet kjevler du den ut til en runding...
Dette gjentok jeg 2 ganger denne gangen. Jeg delte dem opp i 8 emner hver gang.. Legg litt fyll i hver "trekant" |
Videre hadde jeg på krydder og litt ketchup...
Rull emnene sammen til horn;
Sett til etterheving, før du setter dem inn i ovnen i ca 15-20min på 225grader..
Klem Elise : )
2 kommentarer:
DU e GOD, Elise! <3
ÅÅ takk Synnnne :-D
Du er best ! <3
Legg inn en kommentar