mandag 24. oktober 2011

Cheese and Ham, Yes Please !

Hei
Idag kommer oppskift på middags/lunsj horn.
Hornene er fylt med ost og skinke og passer til mange annledninger..
Enkelt og godt !
Det er kun vanlig rundstykke deig med fyll..

Horn (ca 16stk);
5dl vann/melk
1pk gjær
2-3ss olje/smør
1ts salt
800-900g hvetemel

Rør ut gjæren i den lunka væsken..
Ha i hvetemel og salt, kna godt.
Sett til heving i ca 30 minutter
Gjør klar fyll imens.
Jeg brukte raspet ost + skinke i biter denne gangen,
men her kan du bruke akkuratt det du vil !
Fks;
Kjøttdeig, Karbonadedeig eller kylling..


                                                                                                            

Når deigen er ferdig hevet kjevler du den ut til en runding...

                                     

Dette gjentok jeg 2 ganger denne gangen.
Jeg delte dem opp i 8 emner hver gang..
Legg litt fyll i hver "trekant"
Videre hadde jeg på krydder og litt ketchup...
 
Rull emnene sammen til horn;


 

Sett til etterheving, før du setter dem inn i ovnen i ca 15-20min på 225grader..





Klem Elise : )


2 kommentarer:

Synne sa...

DU e GOD, Elise! <3

Elise sa...

ÅÅ takk Synnnne :-D
Du er best ! <3