mandag 23. april 2012

Petits Fours

Hei :)
Her er fremgangsmåten på franske
petite fours. Dette er små søte kaker
man spiser etter ett måltid.
ENJOY

Grunnoppskrift;

3 egg
90 g sukker
90 g hvetemel
1/2 ts vanilje
1/2 ts bakepulver



Lag eggedosis av egg og sukker.
Vend inn det tørre.
Bre på et stekebrett.
Stek i 5-6 minutter på 250 grader.
Midt i ovnen.
 

Skjær kaken opp i små firkanter som på bilde;

 

Videre trenger du syltetøy og pisket krem;
 

 
Nå skal du dekke hele kakene med marsipan.
Jeg brukte hvit marsipanfondant;


Bruk hendene til å få en glatt overflate;


Skjer rundt kanten;






 

Det var det hele : )
Klem Elise

1 kommentar:

Katrine sa...

Søte. Og så enkle. Fine bilder :-)