Her er oppskriften på sjokolade cupcakes med hvit sjokolade topping.
Chocolate on chocolate :)
Ingredienser (15cupcakes);
2 Egg
160g Sukker
1ts Sp
150g Smør
2dl Melk
200g Hvetemel
2ts Bakepulver
1ts Vaniljesukker
3ss Kakao
Begynn med å piske egg og sukker til eggedosis.
Tilsett 'Sponge stabilizer' og rør videre.
Dette gjør at røra blir ekstra luftig og holder seg godt.
Smelt smøret og ha i melken. Rør det i eggedosisen.
Bland alt det tørre og sikt dette inn i røra.
Fyll i former, ca 3/4..
Inn i ovnen på 180g i ca 20 minutter..
Idag brukte hvit sjokoladefrosting (Passion4Baking) ;
200g hvit sjokolade
3dl kremfløte
Varm opp fløten, men ikke la den koke og hell den over sjokoladen.
Rør til sjokoladen er smeltet.
Sett blandingen i kjøleskapet minst 6 timer, eller over natten.
Etter 6 timer, pisker du opp fløten til den er luftig og fin,
Ikke overpisk, da blir den vanskelig å jobbe med.
Pisk kun til den er fast - ikke lengre.
Elise :)
2 kommentarer:
Du e så sykt flink! har sååå lyst på!! ååh! hehe
Eg tror eg har myyyyyye å lære av deg! mmm
-Tine
hehe, Ja du kan sikkert få et kurs !
hahaha :-D
Legg inn en kommentar