3 egg
200g sukker
1ts Sp
220g smør
2dl melk
300g hvetemel
3ts bakepulver
1ts vaniljesukker
Frøene fra én vaniljestang
Pisk eggedosis av egg, sukker og sponge stabilizer..
Smelt smør og ha i melk..
Hell dette i eggedosisen, rør godt !
Bland alt det tørre og sikt også dette inn sammen med frøene fra vaniljestangen..
Miks alt godt sammen før du har røra i former.
Avkjøl dem og så er det bare å pynte med frosting.
Jeg brukte den vanlige sjokoladefrostingen idag også..
Klem : - D
3 kommentarer:
disse var veldig gode :-)
Mmm, disse så gode ut, men kan de lages uten sponge stabilisator? Vet ikke engang hva det er jeg;))
Skal lage en hel haug slike til et arrangement i helgen;)
Liker bloggen din veldig godt ♥
Klem Line
Hei :)
disse kan fint brukes uten sp..
De blir veldig fine og høye, uten å "dette" ned imidten.
Sp er foresten noe du bruker slik at eggene skal få mer struktur. Røra blir med smidig!
Du finner spnge stabilisator på fks. traktøren :)
Lykke til med bakingen :-D
Legg inn en kommentar