torsdag 21. juli 2011

Laks

Hei :)

Hytta vi har i selvikvågen fiskes det mye laks,
Laks er på middagen flere ganger i uka..
Her er en enkel men god måte å tilbrede fiksen på.

Ingredienser
Én laksefileet
Sitron
Salt
Pepper
Olje
Dill

Legg laksen på en aluminiumsfolie med skinnet ned.
Strø godt med salt, pepper og ha oliveolje over.
Oljen sørger for at laksen ikke blir tørr og får en god smak.
Press sitronsaft over, men legg også på sitronskiver ..
Ha til slutt på godt med dill, før du pakker lagsen lett inn i folien..

Laksen kan du ha i stekeovnen eller grille.
Stek den på ca 200 grader i 20-25 minutter til den akkuratt er gjenomstekt.
Den må ikke stå for lenge, da blir den tørr.








Server med poteter, grønsaker og en god saus :)
Håper du nå fikk tips til en god og sunn fiksemiddag !

Elise



2 kommentarer:

Anonym sa...

Her mangler det noe vesentlig - bilde av fangstmennene - vi regner med det kommer

Anonym sa...

Syns oppskriften ser lekker og fristende ut som den er - uten fangstmenn! Super blogg, Elise!