nemlig pizza = en slager : )
Denne har kylling og seranoskinke som fyll !
Så her kommer fremgangsmåte;
Deig (2 medium pizz);
5 dl lunket vann
25g gjær
ca 700-800g hvetemel
2ts salt
4-5ss olje
Rør ut gjæren i vannet og ha i resten av ingrediensene
Elt til du får en smidig deig.
Sett til heving i ca 30 minutter.
Gjør klar fyllet imens..
Lag pizzasaus;
Ketchup
Salt og Pepper
Tomatpuree
Olje
Hvitløksfedd
Ønsket krydder(Organo, timian..)
Bland alt godt sammen og smak til med krydder.
Stek løk og sopp i olje.. |
Stek kylling og ha på salt + pepper..
Når deigen er ferdig deler du den i 2 emner.
Kjevle ut til runde tynne pizzaer, før du legger dem på stekebrett.
Ha tomatsaus + kyllin og løk/sopp på;
Ha deretter på ost og organo,
før du topper med serano/permaskinke og eventuelle grønnsaker;
Stek på 230 grader i ca 15 minutter ..
Det var middagstipset idag :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar